вівторок, 30 жовтня 2012 р.

Непричесані гадки /ІІІ/

В епоху інформаційного прогресу на людину "звалюється" шквал інформації. Не все можна запам'ятати. А часом буває, що на гадки приходять надзвичайно цікаві аналогії. Публікуватиму тут майже всі свої здогадки й припущення, або ж щось із того, що вдалось почути від інших співрозмовників. 




     Колись був я різким противником тих, котрі, поїхавши на заробітки, залишались, пускаючи там своє коріння. Та коли у мою душу й серце почала заглядати т. зв. депресія через неможливість втілення своїх задумів, отоді й почав поволі розуміти їхню життєву позицію. Адже, українська бюрократична машина надто потужно пресує "інакомислячих".

    P.S.  Можливо, відгукнеться якась добра і, водночас, побожна душа, котра зможе допомогти повернутись до нормального життя!?

                                                                                              11 жовтня 2012 року
   
     Годі! Доки мовчав, доти мовчав! А зараз хочу заявити на всенький світ про те, що одним із винуватців моїх останніх проблем та невдач є... такий собі Микола Олександрович Чиколовець, мешканець файного міста Тернопіль.
                   
                                                                                              13 жовтня 2012 року

      Витрачаються потенційні кандитати у ВРУ на рекламу. Але, за умови постійної праці для блага громади, цього не потрібно у таких масштабах!? Отож, зрозуміло, що їм аби “до корита”, а далі... якось воно буде.
Але, чому ми такі наївні??? 

                                                                                             15 жовтня 2012 року

       У якій ще демократичній державі ледь не кожен депутат вищого законодавчого органу має свою кишенькову політичну силу? Дуже хочеться знати про цей факт!?

                                                                                              17 жовтня 2012 року

       Аж зовсім недавно зрозумів, чому у тих людей, котрі мали щастя народитись за десяток років до Світової війни, здебільшого, зовсім інша ментальність і вдача!? Справа у тому, що їх в основному виховували батьки, а не система!? Батькам, у свою чергу, допомагала Церква.

                                                                                              19 жовтня 2012 року

     Досить дивні події останніми роками відбуваються довкола нас: голову якоїсь сільради за хабар з якусь сотню-другу доларів саджають до тюрми та ще й майно конфісковують. А тим, котрі гребуть із бюджету тисячами у.о. нагороджують кар'єрним зростанням!?
Може розпочати б "зачистку" із великих акул? Тоді б карасики точно мали страх!?

                                                                                             21 жовтня 2012 року 
     
      Останніми днями помічаю, що депресія поволі бере верх наді мною!?
 
                                                                                              23 жовтня 2012 року
     Симпатизую уніятам-традиціоналістам! Та вже тривалий період помічаю, що у їхніх священичих рядях не все гаразд. Що ж стежитиму за розвитком подій і, можливо, поділюсь своїми спостереженнями із Вами, любі мої читачі.

                                                                                              25 жовтня 2012 року

Будують т. зв. націонал-демократи незалежну державу, але чомусь ніхто не розуміє потреби запровадження предмету “Етиткет” у навчальних закладах. Тепер було б уже в нас нове покоління, виховане на нових засадах. Та це, очевидно, не входить у плани олігархів, котрі підігрують масонерії.

27 жовтня 2012 року

Переважна більшість ЗМІ співчувають Ю. Тимошенко через те, що вона запроторена до в'язниці. Для простої людини це, звичайно, велика трагедія. Та аж ніяк для леді Ю. Як на мене, то є у тій ситуації кілька нюансів.
По-перше, вона VIP-в'язень; по-друге, значна частина українців забула (або їм допомогли забути) про те, що БЮТ якось ледь не створив "кааліцію" із ПР; по-третє, якщо п. Тимошенко із командою заявляли про фальсифікації виборів-2010, то чому не захищались??? 
Ті та чимало інших фактів дають підстави вважати, що це "ув'язнення" було зручним для екс-прем'єра (за принципом - "чим гірше для народу, тим краще для мене") 

29 жовтня 2012 року
                                                                                                                                                     

Немає коментарів:

Дописати коментар