середу, 10 жовтня 2012 р.

Непричесані думки /ІІ/

В епоху інформаційного прогресу на людину "звалюється" шквал інформації. Не все можна запам'ятати. А часом буває, що на гадки приходять надзвичайно цікаві аналогії. Публікуватиму тут майже всі свої здогадки й припущення, або ж щось із того, що вдалось почути від інших співрозмовників. 



     Як розшукати інвестора для розвитку мережі книгарень духовної літератури?
                                                                             
                                                                                                 17 вересня 2012 року

     На теренах неньки-України здійснюють діяльність сотні благодійних організацій та фондів, але чомусь хворих і потребуючих не меншає??!

                                                                                                 19 вересня 2012 року

     В інтернеті можна відшукати сайт чи не єдиного україномовного інтернет-радіо /"УХ - радіо"/, але чомусь т. зв. шлягерів української естради там не чутно?! Не формат???
                                                                                             
                                                                                                 21 вересня 2012 року
   
 
     Маємо чимало хоч аматорських, але мелодійних церковних хорів.
Чому б не зорганізувати своєрідний взаємообмін чи якісь конкурси. Це б, очевидно, сприяло їхньому якісному зростанню, підняло б відвідуваність храмів та послужило чинником зростання духовності та моралі серед населення.
                                                                                                 23 вересня 2012 року


     Коли почав регулярно відвідувати бібліотеки, то звернув увагу на одну цікаву деталь: за радянських часів до підшивання та зберігання преси тут ставились набагато відповідальніше. Зараз же це стало винятком. Часто можна натрапити на відсутність деяких примірників.

                                                                                                 25 вересня 2012 року

     Нещодавно прочитав у одній із газет ось таке: "Часто у новачків буває такий випадок, що встановлять пароль для свого облікового запису у "Windows 7" українською мовою. А коли вмикають ноутбук і при вході потрібно ввести пароль, - а української розкладки немає, тільки російська і англійська. У сервіс-центрах за вирішення цієї проблеми беруть до 10 євро. 
Підказка: включіть російську клавіатуру, набирайте схожі у обох мовах символи, а потім при введенні української "і" тримаєте "Alt" й на цифровій клавіатурі /або переключитеся на неї по клавіші "Fn+namlock"/ введіть 0179 ("І" - 0178), при введенні "ї" - "Alt" +0191 ("Ї" - 0175), "є" - "Alt" +0186 ("Є" - 0170). Потім знову російські без "Alt"  і так далі до введення всього паролю. Можна завантажитися із відновного диска і взагалі видалити паролі."
                                         
                                                                                                 27 вересня 2012 року

     Живе у нашому населеному пункті один шляхетний чоловік, котрий має завищену самооцінку. Пишатись йому не вельми є чим. Значно більшу повагу заслужив би він, якби на зорі Незалежності на основі спогадів старожилів села видав його історію.

                                                                                                 29 вересня 2012 року
    
     Доволі часто можна зустрітись із наріканнями редакторів районних часописів на брак ...читачів. Мені ж здається, що цю проблему частково можна було б вирішити. Рецепт простий: організовувати час до часу поїздки по інших районах у пошуках вихідців зі своїх країв.
Гадаю, останнім цікаво було б довідатись чим живе їхня мала Батьківщина. Тим більше, що деякі очільники "районок" є депутатами місцевих Рад, то ж зуміли б відшукати спосіб фінансування подібної промоції.
                                                                                                 1 жовтня 2012 року   

     Час від часу переглядаю "Жди меня" й частенько приходжу до висновку, що людьми здебільшого керують емоції, а не здоровий глузд. Хтось допуститься бодай найменшої провини і протилежна половина "задирає носа" й нашвидкоруч заводить нову сім'ю. Однак дуже скоро приходить розчарування або прозріння.
                                                                                                 3 жовтня 2012 року

     Майже у кожному автомобілі чи автобусі, на внутрішньому дзеркалі, можна зауважити іконку або вервичку. Однак, знаючи багатьох водіїв, не можу зрозуміти для чого їм ці речі духовного призначення? Адже, не секрет, що водії люблять лихословити: чи то через стан доріг, чи то через колег, котрі підрізають їм дорогу, чи, навіть, для "зв'язки слів". Чому ж тоді нарікаємо на Бога у прикрощах? Хіба не знаємо, що матюки - язичницькі прокльони???
                   
                                                                                                  5 жовтня 2012 року      

     З кожним днем стає очевидним, що український монополіст по виробництву газетного паперу, який знаходиться на Львівщині, незабаром може поповнити лави банкрутів. Шкода тільки, що його працівники вперто не хочуть цього усвідомити. Але, аби потім не кусали вони ліктів через свою недалекоглядність. Для тих, котрі не знають про що йдеться - а про "Жидачівський целюлозно-паперовий комбінат".

                                                                                                  7 жовтня 2012 року  

     Чи хто-небудь із відвідувачів цього блогу знає рецепт подолання затяжної депресії? Відгукніться!!!
     
                                                                                                  9 жовтня 2012 року

                                                                                                      



Немає коментарів:

Дописати коментар