неділю, 15 квітня 2012 р.

Вибіркова інквізиція

Вчора ввечері переглядав свою чернетку  і впало у вічі слово "інквізиція", але якось по особливому. Бо зранку встав з ідеєю написати ось цю заміточку.

...Кожен, хто уважно стежить за новинами помітив, що з приходом до влади Януковича, буцімто пожвавився процес боротьби із корупцією. Однак тверезомисляча особа назве ці факти по-іншому. А саме - політична інквізиція! Тобто, в такий спосіб йде боротьба із тими, які стали на перешкоді у побудові т. зв. "України для людей". Слід додати, що влада (і не тільки українська) не гребує жодними засобами в боротьбі з опонентами. Діють за правилом: "Була б людина, а стаття знайдеться!"
А ось на боротьбу із такими згубними явищами, як Гарафіна Маковій, т.зв. УПГКЦ, "співуни", Сандей Аделаджа, русини та іже з ними немає ані сил, ані засобів. Це ж бо трактуватиметься як порушення прав людини! Але якщо захотіли, то влаштували побоїще на похороні патріарха Володимира! Якщо захотіли, то УАПЦ розкололи на три(!) розгалуження. Якщо захотіли, то порозвалювали практично всі партії т.зв. демократичного толку. Якщо захотіли, то знищили В.Чорновола /і буцімто ніяк не можуть знайти винних/... Перелік можна продовжувати до безкінечності. 
А повертаючись до теми, запитую: хіба у діяльності вищезгаданих осіб неможливо знайти жодних порушень??? Хіба нема скалічених доль через їхню пропаганду??? Однак пересічним громадянам схоже сподобалось роль пасивного спостерігача. Ми радше на кухні, або біля екранів телевізорів будемо нарікати на всіх і вся, але не візьмемо ініціативу у свої руки. Та дозвольте знову запитати: що послужило причиною ліквідації ГУЛАГу???

Напрошується висновок - комусь, і не тільки владі, дуже вигідна ця ситуація!? Бо в іншому випадку податкова інспекція давно була б використана, як інструмент боротьби!

А що думає з цього приводу читацька аудиторія?

Немає коментарів:

Дописати коментар